ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΑΣ

ΣΤΑΦΥΛΙΑ

services_grapes

Συμφωνά με την ελληνική μυθολογία, ο Στάφυλος (από όπου προέρχεται το όνομα του δημοφιλούς φρούτου) ήταν γιος του Διονύσου και της Αριάδνης.
Γνωστά και ως «φρούτα της μακροζωίας», τα σταφύλια ανάλογα με τη χρήση…

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ

Η Κορινθία ανέκαθεν υπήρξε ένας τόπος συνδεδεμένος με την καλλιέργεια. Ο φυσικός πλούτος της περιοχής σε συνδυασμό με την παραγωγική δύναμη και το δημιουργικό δαιμόνιο των Κορινθίων , κατάφερε να καταστήσει την περιοχή αυτή στρατηγικό σημείο της Ελλάδας…

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ & ΒΕΡΙΚΟΚΑ

services_citrus

Τα εσπεριδοειδή ευδοκιμούν πολύ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στα παράλια μέρη. Ένας καρπός γευστικός και ωφέλιμος. Γνωστά στους Έλληνες από την αρχαιότητα , αφού ο μύθος των «Εσπερίδων», συμβολίζει την επιθυμία των Ελλήνων να αποκτήσουν τους γλυκόχυμους…

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στόχος της Κ. Χρυσικός ΑΒΕΕ , από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της, είναι ο προσδιορισμός και η άμεση ικανοποίηση των εκάστοτε αναγκών των πελατών της και κατ’ επέκταση των καταναλωτών.

Η στροφή των καταναλωτών διεθνώς στα βιολογικά προϊόντα είναι πια πραγματικότητα.

Η συνεχής ευαισθητοποίηση του αγοραστικού κοινού σε θέματα περιβάλλοντος οδηγεί στην άμεση ανταπόκριση και προτίμηση των καταναλωτών σε προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας και γίνεται πια τρόπος ζωής.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

25η Διεθνή Έκθεση Fruit Logistica

H Κ. ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΑΒΕΕ συμμετέχει στην 25η Διεθνή Έκθεση Fruit Logistica, η οποία θα πραγματοποιηθεί 8-10 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο. Θα είναι χαρά μας να σας συναντήσουμε και να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα της εταιρείας μας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ